Begeleiding Brandweerkorpsen

 

Fire Rescue levert alleen hoogwaardige en zelf beproefde materialen en trainingen aan bedrijven, brandweerkorpsen,
ambulancediensten, de overheid en aan particulieren.
Wij zijn leverancier van diverse en zeer uiteenlopende veiligheidsproducten en trainingen. U kunt bij ons terecht voor een
standaard trainingen, maar ook voor maatwerk. Deze maatwerkproducten vallen bij ons onder de noemer Specials of Projects
_____________________________________________________________________________________________

Flashover container
Flashover Container
Brandweer & BHV
_____________________________________________________________________________________________

Fire Rescue B.V. heeft oefencoordinatoren en oefenleiders in dienst, welke u kunnen ondersteunen met het wegzetten van oefenmomenten. Het realiseren van een goede oefening kan in sommige gevallen tot een probleem leiden. Een oefening moet aan diverse voorwaarden voldoen. Effectief en realistisch zijn sleutelwoorden.

Fire Rescue b.V. heeft inmiddels 12,5 jaar aan oefenexpertise opgedaan en beschikt over oefenmateriaal die u kunnen ondersteunen bij het uitzetten van een goede oefening. Ook de inzet van een instructeur, oefenleider of veiligheidsman behoort tot de mogelijkheden. Bij ons staat realisme, kwaliteit en veiligheid op een hoog niveau.

Fire Rescue B.V. heeft de brandweer van Alphen aan den Rijn ondersteund bij het organiseren van de brandweerwedstrijden. Voor de brandweer van Nieuwkoop is dit jaar een grote oefening verzorgt met betrekking tot kelder/parkeergarage brandbestrijding. Tijdens deze oefening werd de EHBO vereniging van de gemeente Nieuwkoop betrokken. Diverse lotus slachtoffers versterkte het niveau van deze inzetoefening. Er werd gebruik gemaakt van theatermateriaal en daadwerkelijke gasexplosies.

Fire Rescue B.V. biedt de volgende bijscholingen en cursussen aan:

Manschappen / Bevelvoerders

- OGS (meetbuisjes, explosiegevaar meter, radioactiviteit meten, lekafdichting, procedure training)
- HV (Instortingen, voertuigongevallen, Ambulanceondersteuning)
- Brandbestrijding als specialisme
- Flashover training
- Vliegtuigbrandbestrijding voor gemeentelijke brandweerkorpsen
- Scheepsbrandbestrijding
- Trainingen op maat